Partner worden

Binnen het ecosysteem van SPARK vinden ruim 150 bedrijven van groot tot klein elkaar. We hebben focus op digital design, slimme technologie en duurzame toepassingen. Word partner en sluit aan bij het netwerk van innovatieve bedrijven.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

SPARK impact

Technische en sociale innovatie gaan hand in hand. SPARK zet technologische innovatie in om ondernemend te ontwikkelen. Voor de mens met het uitgangspunt ‘een leven lang ontwikkelen’.

SPARK biedt ruimte aan innovatie en nieuwe verbindingen. De verbindingen creëren we tussen mensen, bedrijven, ambities, waarden en ideeën. Waar studenten, bedrijven, overheden, start-ups en een verscheidenheid aan mensen elkaar ontmoeten. Denken en doen gaat bij SPARK hand in hand.

Bedrijven met de ambitie om te veranderen, te groeien en nieuwe wegen in te slaan voelen zich thuis bij SPARK. Als partner creëer je de kans om direct aan de slag te gaan. Met trainingen en cursussen om digitale future skills te upgraden of gebruikmakend van de uitgebreide praktische kennis en kunde van SPARK. 

Hoe snel je gaat bepaal je zelf. SPARK biedt nieuwe uitdagingen en ontdekkingen op het gebied van technische innovatie. Hiervoor kun je gebruik maken van de SPARK Makers Zone maar ook van het SPARK netwerk. Als partner heb je toegang tot het netwerk.

We bieden talentontwikkeling en zetten ideeën om in prototypes en probeersels. Soms lukt het, soms niet, maar leren gaat op die manier wel sneller. Dat is dan ook precies wat SPARK haar ecosysteem biedt: versnelling van vernieuwing door denken en doen te combineren.

Het traject technische oriëntatie waren voor mij inspirerende dagen. Er werd kennis gemaakt met een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast was het heel fijn om in een groep te zitten met mensen met verschillende interesses en achtergronden.

Deelnemer Traject Technische Oriëntatie

Word parter

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Kom gerust even kennis maken of meld je direct aan als partner van het SPARK netwerk. Na jouw inschrijving nemen we contact met je op en horen we graag waar we jou kunnen helpen in jouw ambities realiseren!

Partner worden
mask-img

Kosten partnership

Een lidmaatschap sluit je af voor een jaar en die wordt niet automatisch verlengd. We onderscheiden drie verschillende partnerships:

  • kleine onderneming à € 600,- per jaar
  • middelgrote onderneming à € 1.200,- per jaar
  • grote onderneming à € 3.000,- per jaar

Heb je interesse om partner te worden van het SPARK Fieldlab Smart & Circular Construction? Bekijk dan deze pagina.

Omvang onderneming

De jaarlijkse contributie is afhankelijk van de grootte van de onderneming gezien het aantal medewerkers. Wij hanteren deze standaard: 

  • kleine onderneming: tot 50 medewerkers
  • middelgrote onderneming: tot 250 medewerkers 
  • grote onderneming: meer dan 250 medewerkers