Over SPARK

SPARK Makers Zone is uniek in Nederland door de omvang en samenstelling van de werkplaatsen, machines en bijbehorende technologieën.

 

 

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Wat is SPARK Makers Zone?

SPARK Makers Zone is de moderne werkplaats voor innovatief vakmanschap in ‘s-Hertogenbosch. Wij bieden ruimte en techniek waardoor jij kunt experimenteren, ontwikkelen en prototypen.

Wij geloven dat innovatie de katalysator is van nieuwe ideeën waar sociaal en economisch potentieel uit groeit. Want technologische innovatie draagt bij aan ontwikkelend ondernemen. Daarom delen we onze kennis, ondersteunen we talenten en stellen we high tech machines beschikbaar in onze goed geoutilleerde werkplaatsen.

De omvang, laagdrempeligheid en samenwerkingsverbanden maakt van SPARK Makers Zone een unieke plek in Nederland. Ons netwerk – de SPARK Makers Community – is de kracht waaruit creatieve energie en cross-overs ontstaan. 

Alles kun je hier maken. Van wikihouse, gevelelementen, spare parts voor industriële doeleinden, kunstobjecten tot biobased producten. Onze passie is om talenten te laten groeien, ideeën tot leven te brengen en met de realisatie ervan impact te creëren. 

mask-img

Community

  • High tech en open use
  • Netwerk van innovatieve en ondernemende mensen
  • Vernieuwing door cross-sectorale samenwerking

Lidmaatschap

  • Vanaf € 180,- per jaar per persoon
  • Pay per use voor materialen en machinetijd
  • Toegang online community en training op maat

Bedenk, maak en verander

SPARK Makers Zone is uniek in Nederland vanwege de omvang en mix van technologie en machines die het mogelijk maken om ideeën te prototypen en tastbare producten en onderdelen te realiseren.

Met behulp van digitaal aangestuurde apparatuur kun je experimenteren en ontwikkelen. De Makers Zone is open voor iedereen: student, professional, kunstenaar, maker, iedereen die lid wordt van SPARK Makers Community is welkom. 

 

In ruim 1.000 vierkante meter geven we je de ruimte om te ontwikkelen. In onze Makers Zone staan verschillende werkplaatsen, werkbanken en een unieke mix van machines.

Hier kun je echt alles maken. Je kunt het zelf doen, samen doen of laten doen. Je kunt een project of (print)opdracht aan ons uitbesteden. Of je kunt onze community inschakelen, wij weten welke talenten er rondlopen.

Wij staan klaar voor iedereen met een idee, vraagstuk of trainingsdoel. Voor een doorgewinterde techneut tot student en voor een kunstenaar tot hobbyist.

Team

Evalie Hovers

beheerder Makers Zone

Janine de Lange

Floor-, project- en eventmanager

Jasper Sluis

creatief technoloog

Milan Kip

labsupport Makers Zone

Peter van Putten

creatief technoloog

Bas op ten Berg

labsupport Makers Zone

mask-img