Over ons

Waarom een Makers Zone?

Innoveren start met een idee, echte verandering begint met doen. Anders komt het nooit voor elkaar. Proberen, oefenen, experimenteren. Aan de slag te gaan en maken, gáán. Dat is van grote waarde voor de toekomst van onze planeet, ons vermogen om te leren en duurzame continuïteit te creëren.

Nieuwe technologie biedt je de mogelijkheid om zelf snel en met goede kwaliteit ideeën te realiseren. En uiteindelijk kun je daar alle kennis, vaardigheden en deskundigheid bij gebruiken. De Makers Zone combineert dit. Technologie, creativiteit en samenwerking, zodat ideeën ook echt voor elkaar komen. Of je nu student, kunstenaar, start-up of een echte pro bent, we kunnen elkaar helpen, versterken en verder brengen. Dat is wat wij doen.

SPARK Makers Zone verkleint zo de afstand tussen idee en werkelijkheid, stimuleert ongemerkt leren, helpt je talent te ontwikkelen en creëert perspectief voor velen. Dat is onze drive. Dat doen we omdat het broodnodig is om complexe uitdagingen te tackelen, vernieuwing echt van de grond te krijgen, tastbaar te maken, ongezien talent de kans te geven en het ‘maken’ blijvend aan ons DNA te koppelen.

De Makers Zone is ruim 1.000 vierkante meter en kent verschillende werkplaatsen, werkbanken en een unieke mix van machines. Hier kun je echt alles maken. En krijg je de ruimte!

Meer weten? Download hier de brochure van de makers zone.

Team