Onderwijs

SPARK Makers Zone is voor het onderwijs een prachtige plek om multidisciplinair te leren werken. Er is ruimte om onderzoekend en vormgevend te leren, waarbij experimenteren en ontdekken belangrijke processen zijn. Studenten, docenten en medewerkers kunnen via deze pagina een studenten-/onderwijspas aanvragen.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Aanvragen studenten-/onderwijspas

 

Als student, docent of medewerker van Avans Hogeschool kun je om een SPARK toegangspas aanvragen.

Deze pas geeft autorisatie aan machines waarvoor je de vaardigheden hebt geleerd. Bijvoorbeeld 3D printen met een Ultimaker en Lasersnijden met de MetaQuip. Als student, docent en medewerker van Avans Hogeschool kun je ook Trainingen volgen bij SPARK. Daarvoor hoef je alleen maar een van onderstaande formulieren in te vullen, waarbij we je vragen een pasfoto te uploaden.

Aanvragen studenten-/onderwijspas

 

 

Als student, docent of medewerker van Sint Lucas kun je om een SPARK toegangspas aanvragen.

Deze pas geeft autorisatie aan machines waarvoor je de vaardigheden hebt geleerd. Bijvoorbeeld 3D printen met een Ultimaker en Lasersnijden met de MetaQuip. Als student, docent en medewerker van Sint Lucas kun je ook Trainingen volgen bij SPARK. Daarvoor hoef je alleen maar een van onderstaande formulieren in te vullen, waarbij we je vragen een pasfoto te uploaden.

Aanvragen studenten-/onderwijspas

 

 

Als student, docent of medewerker van KW1C kun je om een SPARK toegangspas aanvragen.

Deze pas geeft autorisatie aan machines waarvoor je de vaardigheden hebt geleerd. Bijvoorbeeld 3D printen met een Ultimaker en Lasersnijden met de MetaQuip. Als student, docent en medewerker van KW1C kun je ook Trainingen volgen bij SPARK. Daarvoor hoef je alleen maar een van onderstaande formulieren in te vullen, waarbij we je vragen een pasfoto te uploaden.

Digitale skills verwerven

Zowel leerlingen, studenten als docenten kunnen bij SPARK Makers Zone hun digitale skills behalen die aanvullend zijn op het reguliere onderwijs. SPARK Makers Zone  wordt wel eens omschreven als een snoepwinkel met traditionele snacks in combinatie met digitale bites en high tech candies.

Multidisciplinair onderwijs

Binnen SPARK Makers Zone zijn er geregeld multidisciplinaire projecten waarbij studenten vakoverstijgend in de praktijk leren. Ook cross-overs tussen mbo en hbo studenten ontstaan dagelijks doordat we stagiaires hebben die actief anderen helpen.