Technische Oriëntatie Masterclass bij SPARK

 

Eindelijk is het zo ver! De lancering van de Techniek Oriëntatie Masterclass is een feit. Dit programma is ontwikkeld door partner InnAut in samenwerking met SPARK. Er wordt nog dit jaar een start gemaakt met dit programma welke speciaal gericht is op jezelf oriënteren binnen de wereld van de techniek. 

Wat is houdt het programma in?

  • In tien weken krijg je 10 workshops gegeven door 10 technische bedrijven;
  • Acurate begeleiding om te kijken waar jouw toekomst in de techniek ligt;
  • Twee volle dagen per week hands-on ervaring opdoen met techniek;
  • De workshops vinden plaats in de veelzijdige Makers Zone van SPARK.

Voor wie is deze masterclass?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek en hier graag zijn/haar toekomst van wil maken, maar alleen nog niet weet waar hij/zij moet beginnen. Je leeftijd en je achtergrond zijn niet belangrijk, net zo min of je een opleiding hebt afgerond. Zolang jij gemotiveerd bent en open staat om te komen leren, kan jij je aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Let wel, er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar en aan de hand van een kennismakingsgesprek word je toegelaten (of niet).

Aan de Techniek Oriëntatie Masterclass zijn geen kosten verbonden en is dus volledig gratis!

Dit traject start in de eerste maanden van 2021. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een aparte website waar je je direct online kan aanmelden voor dit traject. Kun je niet wachten, dan mag je ook e-mail sturen naar Hanna@innaut.nl of bellen naar 06 3632 5832.

Wil je alvast kennismaken?
InnAut organiseert vrijdag 30 oktober een informatiedag. Hierbij is iedereen welkom die interesse heeft. Deze middag wordt er meer verteld over hoe het traject van de Techniek Oriëntatie Masterclass er uit gaat zien. Ook ontmoet je een aantal begeleiders. Ben jij geïnteresseerd in deze kennismaking? Kom dan vrijdag 30 oktober langs om kennis te maken.

Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@innaut.nl. Geef in deze e-mail ook je voorkeur aan hoe laat je langs wilt komen.