SPARK Makers Zone verruimt maatregelen en mag meer bezoekers ontvangen

 

Ook gekeken naar de berichten van het kabinet? Dan heb je kunnen zien dat de Makers Zone vanaf 1 juni 30 personen tegelijk mag ontvangen. We zijn er volledig op ingericht dus we kijken er naar uit. Van stickers op de muur, plexiglas schermen, waarschuwingslampjes, gezichtsmaskers… Kom het zelf ervaren in de Makers Zone en beleef hoe een bedrijf zich kan inrichten op de anderhalve meter economie. We verwelkomen je graag!

En als de versoepeling doorzet, kunnen we een maand later zelfs honderd bezoekers tegelijk ontvangen mits we ons natuurlijk strikt houden aan de richtlijnen. Dit houdt in dat iedere maker gebruik zal gaan maken van een beschermend gezichtsmasker wat na ieder gebruik gedesinfecteerd wordt en dat vergaderingen op 1,5 meter afstand zullen plaatsvinden. Gelukkig is de Makers Zone met haar 1000m2 groot genoeg om dit te kunnen borgen.

Wil je langskomen om onze 1,5 meter inrichting zelf te ervaren? Je bent van harte welkom mits je van tevoren je bezoek aankondigt. Voor het maken van een afspraak, kun je bellen naar 06 22 12 59 31.