SPARK Makers Zone en Zünd starten samenwerking

SPARK Makers Zone en Zünd starten samenwerking

Unieke machine toegevoegd aan machinepark nieuwe Makers Zone

In de nieuwe SPARK Makers Zone is veel ruimte gecreëerd voor hoogwaardig frezen en snijden. Juist deze techniek biedt de mogelijkheid secuur en vanuit verschillende materialen, producten, prototypes en innovaties te realiseren. Reden voor SPARK om van marktleider Zünd één van de grootste snijplotter uit haar portfolio in de Makers Zone op te nemen.

Deze machine, de G3 L-3200, biedt makers de kans materialen met een afmeting tot 1800x3200mm en met ongekende precisie te frezen, polijsten en graveren. Zünd zal ook begeleiding en training in de Makers Zone verzorgen, met SPARK start zij een poule van operators en de bijbehorende trainingen waarmee toepassingsmogelijkheden en innovatie verder versterkt worden.

Het Zwitserse Zünd Systemtechnik AG is marktleider op het gebied van multifunctionele digitale vlakke snijmachines, die wereldwijd in de grafische industrie en in de composieten-,  verpakkings-, leer- en textielbranche worden gebruikt. Het DNA van het bedrijf is sterk gericht op onderwijs en innovatie, waarmee een duidelijke en logische link met SPARK is ontstaan. Met de plaatsing van de machine creëert SPARK Makers Zone een uitstekende basis om professionele makers, vanuit verschillende werkvelden en sectoren, van de juiste tooling te voorzien.

De nieuwe Makers Zone zal na de zomer haar deuren openen.

  Terug naar het overzicht