Maak kennis met de Makers Zone en profiteer van het kennismakingsaanbod

 

Ben je ondernemer en gevestigd met je bedrijf in ‘s-Hertogenbosch? Is je bedrijf niet groter dan 200 medewerkers? En voel je er wel wat voor om met nieuwe technologie jouw business te verbeteren of te vergroten? Ben je op zoek naar nieuwe mensen, of wil je jouw medewerkers wegwijs maken in nieuwe technologie? Of misschien zelfs je klanten inspireren? Mooi!

Want dan hebben wij het perfecte kennismakingsaanbod voor jou. Het principe is heel simpel: van de gemeente ‘s-Hertogenbosch mogen we jou een abonnement voor 1 jaar in de Makers Zone òf een innovatieworkshop op maat aanbieden. Beide hebben een waarde 5.000 euro exclusief BTW deelnemende bedrijven wordt een éénmalige vergoeding van 1.000 euro exclusief BTW gevraagd.

Zowel de workshop als het abonnement kun je goed gebruiken voor talent- en vaardigheidsontwikkeling van je mensen, het maken van prototypes, klant- en businessinspiratie en nog veel meer.

Meedoen?

Mail ons even via lab@sparkcampus.nl of bel 06-21.27.21.07

Let op: het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

De kleine GROTE lettertjes: dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2020 zolang de voorraad strekt en alleen bedrijven die voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen meedoen. Het aanbod is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar in contanten of in combinatie met andere acties. Catering en additionele materiaalkosten zijn niet inbegrepen.