Dat is wat Data voor je doet!

Onze wereld is er steeds meer een van eindeloze data. Ergens in de cloud, of gewoon in je huiskamer. De thermostaat die lager gaat wanneer het buiten warmer wordt, de koelkast die je voorraad melk bijhoudt, de lampen die rood flikkeren wanneer je voordeur geforceerd wordt. Het aantal slimme apparaten neemt rap toe, handig voor jou, maar soms ook lastig te begrijpen als die techniek. Dat mag best een tandje duidelijker, zodat iedereen begrijpt wat ‘data voor je doen’. Zodat er meer begrip is, of meer balans in vraag en aanbod. 

Dat inzicht geven we tijdens de tweede editie van het data-makersevent ‘DAT IS WAT DATA VOOR JE DOET’ op 2 november in het JADS in ‘s-Hertogenbosch. Het bruisende event voor jong en oud, waarin duidelijk wordt wat data nu echt voor je kunnen doen. Nu en in de toekomst. Geen promobeurs, geen verkooppraat, maar interactieve stands waar kunst, technologie, sport en spel bij elkaar komen. Handig om klanten te spreken, je netwerk uit te breiden en je naam te vestigen.

Doe je mee?!

We hebben ruimte voor 15-20 deelnemers/bedrijfjes per categorie, die of aandacht besteden aan de betekenis voor gezondheid en sport (denk aansensoren in sport en spel, combinatie met allergieën, gezondheidsmetingen en biohacking ed), toepassingen die bijdragen aan slim leven (sensoren in dagelijkse apparaten, de ruimtelijke omgeving en toepassingen) of net echte ideeën die de VR wereld en de echte wereld integreren (VR/AR, robotica-toepassingen voor recreatie, crowd control, beheer en onderhoud).

Op het event, midden in de stad, komt een breed publiek een kijkje nemen. Het liefst testen, doen of maken zij iets zelf. Met jou product, prototype of als testpanel. Benut de publieke reactie, kennis en inspireer elkaar.

Dus kom van die bank af, achter je buro of werktafel vandaan en schrijf je direct in via noortje@sparkcampus.nl of tel 06-57326005.

Bekijk hier alvast de ‘aftermovie’ van de vorige editie om een indruk te krijgen.

  Terug naar het overzicht