digitaal aangestuurde

MACHINES

In onze makerspace worden alle machines digitaal aangestuurd. Digital design is de basis waardoor een product tot stand komt. We zijn uniek in Nederland vanwege de omvang en mix van de technologische machines. De meest gebruikte staan op deze pagina, het totale overzicht vind je op de pagina Machinekosten

mask-img mask-img
mask-img mask-img

3D PRINTEN EN SCANNEN

Over deze machine

Blackbelt

Met deze 3D printer kun je niet alleen grenzeloos lange prints maken, ook prints onder een hoek kan met deze Blackbelt printer.

Over deze machine

Mark Two

Een krachtige Carbon Fibre 3D-printer die vezelversterkt met onyx en nylon kan printen voor onderdelen van aluminium sterkte.

Over deze machine

Artec Eva 3D scanner

De Artec Eva is een handscanner waarmee je objecten en hun kleur inscant en omzet naar 3d bestanden. De scanner draait op…

Over deze machine

Formlabs

Deze resin 3D-printer print in hoog detail in technische kunststoffen, doorzichtige kunststoffen, wax en rubber compounds.

Over deze machine

Metal X

De 3D printer waarmee je in metalen zoals Toolsteel, RVS en koper onderdelen kunt produceren.

Over deze machine

Ultimaker

Er staan drie modellen Ultimakers in onze Makers Zone. Het zijn Fused Deposition Modeling (FDM) printers die makkelijk te bedienen zijn.

FREZEN, SNIJDEN EN GRAVEREN

Over deze machine

OMAX Waterjet

Deze waterjet kan door bijna elk materiaal snijden, waaronder: aluminium, titanium, steen, koolstofvezel en G10-composiet. Ideaal om mee te prototypen en te…

Over deze machine

MetaQuip Laser

Deze machine kan met hoge precisie lasersnijden en lasergraveren van een groot aantal materialen, zoals hout, leer, karton, glas en kunststoffen.

Over deze machine

Zünd

Het enige openbaar toegankelijk exemplaar in de Benelux van de Zünd G3 L-3200 staat in ons machinepark. Een schitterende kans voor jou…

ROBOTS

Over deze machine

ABB Robotarm

Deze robotarm is uitermate geschikt voor het automatiseren van uitvoeren van 3D printen en ook voor het testen van automatiseringsprocessen.

Over deze machine

Dobot Magician

Met deze multifunctionele desktop robotarm kun je interessante functies realiseren, zoals 3D-printen, lasergraveren, schrijven en tekenen.