Lid worden

Innoveren wanneer je wil met industriële machines. Bij SPARK Makers Zone is het voor iedereen bereikbaar. Word lid van onze Community en ga werken voor een paar uur, een hele dag of een periode van prototyping.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Pay per use

Machines die in SPARK Makers Zone staan zijn voor velen onbetaalbaar. Door lid te worden van de SPARK Makers Community kun je die machines wel gebruiken. Simpel.

Je betaalt alleen jaarcontributie om lid te worden van de community, er zijn geen vaste maandelijkse kosten. Je betaalt voor wat je afneemt zoals machinetijd, materialen, trainingen, huur van opslag- of werkruimte. 

mask-img

SPARK Makers Community

  • Cross-sectorale verbindingen tussen partijen
  • Netwerk van creatieve en ondernemende mensen
  • Uitwisseling van kennis en technologie

Lidmaatschap

  • Vanaf € 120,- per jaar per persoon
  • Pay per use voor materialen en machinetijd
  • Het lidmaatschap loopt automatisch af na een jaar

In onze community koppelen we (launching) klanten, bedrijven met vraagstukken aan kennis en nieuwe oplossingen. Door kennis te delen en innovatie centraal te stellen brengen we mensen en bedrijven samen. We houden van mensen die willen leren door nieuwe ervaringen op te doen.

De Makers Zone is open voor iedereen! We maken de drempel om te innoveren laag en daarmee voor velen bereikbaar. Of je nu een ervaren techneut, een professionele maker – zoals een architect of een kunstenaar bent, of aan het begin van je loopbaan staat als leerling of student, je bent welkom.

 

De vonk die vrijkomt in de verbinding van mensen met ideeën en innovatieve technologieën is de grootste kracht van onze community.

Word lid

Hebben we je geïnspireerd? Mooi! Kom gerust even kennis maken of meld je direct aan als nieuw lid van onze community. Na jouw inschrijving nemen we contact met je op en horen we graag waar we jou kunnen helpen in jouw ambities realiseren!

Lid worden
mask-img

Kosten lidmaatschap

Een lidmaatschap sluit je af voor een jaar en die wordt niet automatisch verlengd. We onderscheiden twee verschillende jaarabonnementen:

  • eenmanszaak à € 120,- per jaar
  • micro onderneming à € 300,- per jaar

Omvang onderneming

De jaarlijkse contributie is afhankelijk van de grootte van de onderneming gezien het aantal medewerkers. Wij hanteren deze standaard: 

  • eenmanszaak: 1 persoon
  • micro onderneming: tot 10 medewerkers

Lidmaatschap en partnership

Ieder lid in de SPARK Community kan een samenwerkingspartner worden in een gedeelde opdracht. Een grote onderneming wordt direct partner van SPARK Makers  Zone. Wij zijn trots op onze partners en tonen ze daarom bij de toegang van de Makers Zone en op deze pagina.

 

Bossche Boost, een kennismakingsaanbod

Nieuwe technologie kan bijdragen bij aan je business. Daarom stimuleert de gemeente ‘s-Hertogenbosch de ondernemers die vernieuwing nastreven en een boost willen in technisch innoverend ondernemen.

Ondernemers gevestigd in ‘s-Hertogenbosch kunnen gebruik maken van het kennismakingsaanbod. Concreet betekent het dat je lid wordt van de SPARK Makers Community en een werkbudget ontvangt waarmee je aan de slag kan in onze Makers Zone. Je kunt dit inzetten voor machinetijd en trainingen voor jezelf of voor je medewerkers. Dit aanbod is voor alle Bossche ondernemers en is een jaar geldig en heeft als doel om door te experimenteren jouw business te verbeteren. Bekijk het aanbod op deze pagina.

Onderwijs

Vertegenwoordig je een onderwijs organisatie en wil je komen innoveren met studenten of leerlingen? Stel je vragen gerust aan ons. We denken graag met je mee en hebben een speciale aanbod op maat voor opleidingen.

Neem contact op
“De Makers Zone bleek alles in huis te hebben om kleinschalig en snel voor ons een kunststofmal te produceren. Binnen drie dagen was er eentje ontworpen én gefreesd.”

Remco Beekman, eigenaar van Brabantsche Worstenbroodjes