Boost om ondernemend ontwikkelen

Nieuwe technologie kan bijdragen aan je business. Daarom stimuleert de gemeente ‘s-Hertogenbosch én de RegioDeal Noordoost Brabant de ondernemers die vernieuwing nastreven en een boost willen in technisch innoverend ondernemen.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Jouw ideeën realiseren

Alles begint met een idee. Heb jij een idee of ambitie die je wilt realiseren, maar je hebt de tools en kennis niet in huis?

Neem dan contact met ons op en we gaan met je in gesprek om te kijken waar we jouw ideeën en een boost kunnen geven. Bijvoorbeeld als je een prototype wilt ontwikkelen, een digitaal ontwerp wil laten maken of als je wilt dat we je begeleiden omdat we jarenlange kennis hebben. We ondersteunen je graag om jouw business-doelen te bereiken. Neem jij contact met ons op?

 

Ondernemers gevestigd in ‘s-Hertogenbosch kunnen van het kennismakingsaanbod gebruik maken. Concreet betekent het dat je lid wordt van de SPARK Makers Community en een werkbudget ontvangt waarmee je aan de slag kan in onze Makers Zone. Je kunt dit inzetten voor machinetijd en trainingen voor jezelf en/of voor je medewerkers. Dit aanbod is voor alle Bossche ondernemers, is een jaar geldig en heeft als doel om jouw business te verbeteren.

mask-img

Cases ondernemend ontwikkelen

  • Nieuwe vorm door op maat gemaakte 3D geprinte mal
  • Aanbod vergroten door gebruik van (industriële) machines
  • 3D scannen van producten voor VR-AR showroom

Voordelen Boost ondernemend ontwikkelen

  • Toegang tot SPARK Makers Zone
  • Persoonlijke begeleiding op maat
  • Budget voor workshops en machinetijd

Ontvangen en investeren

Je vraagt je misschien af waar de kleine lettertjes zijn, omdat het wel heel goed klinkt.

De kleine lettertjes sturen we je graag toe, maar we verzekeren je ervan dat er geen addertjes onder het gras schuilen. Het lidmaatschap dat je aangaat is een jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd. Dat heb je zelf in de hand.  Wij faciliteren dat jij kunt investeren. Wat je nodig hebt is een idee, tijd en aandacht.

Aanvragen van Boost ondernemend ontwikkelen

De aanvraag van deze regeling is simpel. Via onderstaande knop kom je op een formulier uit waarin je enkele gegevens invoert zoals adresgegevens en kvk-nummer. Nadat je het formulier hebt ingezonden, dan nemen we contact op. We nodigen jou (en je collega’s) uit voor een rondleiding in onze Makers Zone. We bespreken dan wat de ideeën, doelen of ambities zijn en gaan je daarna aanmelden voor dit unieke aanbod. 

Naar formulier Bossche Boost