Investeringsregeling

Nieuwe technologie kan bijdragen aan je business. De plek om die ontwikkeling aan te gaan is in SPARK Makers Zone.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Jouw ideeën realiseren

Alles begint met een idee. Heb jij een idee of ambitie die je wilt realiseren, maar je hebt de tools en kennis niet in huis?

Neem dan contact met ons op en we vertellen je wat de Investeringsregeling innoveren & ondernemen voor jouw situatie inhoud. We ondersteunen je graag om jouw business-doelen te bereiken.

Nieuwe technologie kan bijdragen aan je business. Daarom stimuleren de gemeente ‘s-Hertogenbosch én de RegioDeal Noordoost Brabant ondernemers die vernieuwing nastreven en een boost willen in technisch innoverend ondernemen. Ben je gevestigd in ‘s-Hertogenbosch of in de Regio Noordoost Brabant? Met een investering van maximaal €1000,-  is het mogelijk om in aanmerking te komen om de investering te viervoudigen.

mask-img

Cases ondernemend ontwikkelen

  • Nieuwe vorm door op maat gemaakte 3D geprinte mal
  • Aanbod vergroten door gebruik van (industriële) machines
  • 3D scannen van producten voor VR-AR showroom

Voordelen Boost

  • Toegang tot Makers Zone
  • Een jaar gratis lid van SPARK Makers Community
  • Budget voor trainingen en machinetijd

Ontvangen en investeren

Hoe werkt het?

De aanvraag van deze regeling is simpel. Schrijf je idee uit en geef aan welke machines je wilt gebruiken en of je trainingen wil volgen. Heb je nog niet goed voor ogen welke stappen je moet nemen om je idee te realiseren bij SPARK, kom dan even persoonlijk kennismaken. Onze lab-beheerder luistert naar je plannen en zal een inschatting en advies geven. Op basis daarvan bepaal je in overleg wat je startbudget is. Dit budget wordt via de regeling verhoogd naar maximaal € 5.000,- door de gemeente ‘s-Hertogenbosch of de Regio Deal Noordoost Brabant.

Wij faciliteren dat jij kunt investeren. Wat je nodig hebt is een idee, tijd en aandacht.

Aanvraag van Investeringsregeling

De aanvraag van deze regeling is simpel. Laat weten of je in Den Bosch of in de Regio Noordoost Brabant gevestigd bent met je bedrijf. Dat kan via onderstaande knop, waarbij je uitkomt op een formulier uit waarin je enkele gegevens invoert zoals adresgegevens en kvk-nummer. Nadat je het formulier hebt ingezonden nemen we contact met je op. Op basis daarvan bepalen we of een afspraak inplannen om jouw idee en ontwikkeltraject te ondersteunen.

Naar formulier Investeringsregeling innoveren & ondernemen