Boost innoverend ondernemen

Nieuwe technologie kan bijdragen aan je business. De plek om die ontwikkeling aan te gaan ligt in ‘s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant.

mask-img mask-img
mask-img mask-img

Jouw ideeën realiseren

Alles begint met een idee. Heb jij een idee of ambitie die je wilt realiseren, maar je hebt de tools en kennis niet in huis?

Neem dan contact met ons op en we vertellen je wat de Boost innoveren en ondernemen voor jouw situatie inhoud. We ondersteunen je graag om jouw business-doelen te bereiken.

 

 

Nieuwe technologie kan bijdragen aan je business. Daarom stimuleren de gemeente ‘s-Hertogenbosch én de RegioDeal Noordoost Brabant ondernemers die die vernieuwing nastreven en een boost willen in technisch innoverend ondernemen. Ben je gevestigd in ‘s-Hertogenbosch of in de Regio Noordoost Brabant? Met een investering van maximaal €1000,-  is het mogelijk om in aanmerking te komen om de investering te viervoudigen.

mask-img

Cases ondernemend ontwikkelen

  • Nieuwe vorm door op maat gemaakte 3D geprinte mal
  • Aanbod vergroten door gebruik van (industriële) machines
  • 3D scannen van producten voor VR-AR showroom

Voordelen Boost

  • Toegang tot Makers Zone
  • Een jaar gratis lid van SPARK Makers Community
  • Budget voor trainingen en machinetijd

Ontvangen en investeren

Hoe het werkt

Het lidmaatschap dat je aangaat is een jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd. Dat heb je zelf in de hand. Het lidmaatschap, de trainingen en/of machinetijd ontvang je nadat je een startbudget hebt bepaald dat tussen de € 250 en € 1.000,- ligt. Dit budget wordt via de regeling verhoogd naar maximaal € 5.000,- door de gemeente ‘s-Hertogenbosch of de Regio Deal Noordoost Brabant. Wij faciliteren dat jij kunt investeren. Wat je nodig hebt is een idee, tijd en aandacht.

Aanvragen van een Boost

De aanvraag van deze regeling is simpel. Kies een boost en via onderstaande knoppen kom je op een formulier uit waarin je enkele gegevens invoert zoals adresgegevens en kvk-nummer. Nadat je het formulier hebt ingezonden, dan nemen we contact op. We nodigen jou (en je collega’s) uit voor een rondleiding in onze Makers Zone. We bespreken dan wat de ideeën, doelen of ambities zijn en gaan je daarna aanmelden voor dit unieke aanbod. 

Naar formulier Boost innoveren en ondernemen